یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۰۳

سایت ها و اپلیکیشن های آنلاین و تفاوت های آن ها

اپلیکیشن های انلاین

امروز در طراحی سایت پرنا به تعریف وب اپلیکیشن ، ویژگی های آن ، نرم افزار های ترکیبی می پردازیم.

ما روزانه با تعداد بسیاری وب اپلیکیشن سر و کار داریم در حالی که حتی متوجه کاربرد و معنای آن نیستیم.

یک اپلیکیشن تحت وب یک نرم افزار تحت وب است که بر روی سرور ذخیره و بارگذاری شده و سپس از طریق اینترنت بر روی رایانه ها یا گوشی ها ی هوشمند و… اجرا می شود.

اپلیکیشن تحت وب چیست ؟

بنا برو باور های غلط مردم ، تمامی سروریس های وب  را اپلیکیشن های تحت وب می نامند در حالی که درست نیست.

برای مثال تمامی وب سایت های جزئه اپلیکیشن های تحت وب نیستند .

به گفته جائل رمیک ” هر بخش از  وب سایت اگر کاری یا عملکرد یا محاسبه ای برای کاربر انجام دهد ، جزئه دسته نرم افزار تحت وب قرار می گیرد.

” من همیشه از خودم میپرسم ، این app کاری انجام می دهد ؟ حتی اگر کاربردش بسیار کوچک و جزئی باشد ، باز هم یک نرم افزار تحت وب است.

برای مثال موتور جست و جوی گوگل یک نرم افزار تحت وب است ، اگر چه عملکرد آن با قسمت مخاطبین گوشی های هوشمند شما تفاوت زیادی ندارد ”

همانند ماشین حساب گوشی شما ، اپلیکیشن های تحت وب نیز از عناصر آماده و اپلیکیشن های آماده استفاده می کنند.

برنامه هایی که صرفا برای پلتفرم خاصی استفاده می شدند هم اکنون جزئی از چرخ دنده های یک وب سرویس بزرگ هستند.

این گونه نرم افزار ها اپلیکیشن های ترکیبی نام گذاری می کنند.

در صورت علاقه به خواندن مقالاتی در خصوص اهمیت فایر وال در اپلیکیشن های تحت وب  و… می توانید به منبع مراجعه کنید.

طراحی سایت پرنا

اپلیکیشن‌های یادگیری زبان به عنوان یکی از مهم‌ترین ابزارهای آموزشی در دنیای مدرن شناخته می‌شوند. این اپلیکیشن‌ها امکانات گوناگونی از جمله درس‌های تعاملی، تمرینات شنیداری و تصویری، فعالیت‌های تعاملی و مکالمه، تمرین‌های تلفظ و دسترسی به منابع آموزشی فراهم می‌کنند. برخی از این اپلیکیشن‌ها از تکنولوژی هوش مصنوعی برای تشخیص خطاهای زبانی و پیشنهاد تمرین‌های مناسب استفاده می‌کنند تا به کاربران کمک کنند تا مهارت‌های زبانی خود را بهبود بخشند. همچنین، برخی از اپلیکیشن‌ها دارای قابلیت ارتباط مستقیم با مربیان یا افراد متخصص در زمینه‌ی زبان هستند که امکان برقراری ارتباط مستقیم و دریافت بازخورد شخصی را برای کاربران فراهم می‌کنند.

 

با استفاده از این اپلیکیشن‌ها، کاربران می‌توانند به تنهایی و در هر زمانی که مایلند، به آموزش زبان بپردازند و مهارت‌های خود را به‌روزرسانی کنند. علاوه بر این، برخی از این اپلیکیشن‌ها دارای امکاناتی مانند انتخاب سطح سختی، تنوع در موضوعات آموزشی، و امکان انجام تست‌ها و مقایسه پیشرفت‌ها می‌باشند که به کاربران کمک می‌کند تا به شیوه‌ای کاملاً شخصی‌سازی شده به یادگیری زبان بپردازند و در مدت زمان کوتاهتری به مهارت‌های زبانی خود دست یابند.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.